Wakeboarden of waterskiën is de ideale groepsactiviteit voor een uitdagende, sportieve dag! Na een korte videoinstructie helpen onze instructeurs u persoonlijk het water op. Wie haalt als eerste een hele ronde op de waterski’s of weet zelfs het wakeboarden onder de knie te krijgen?

Blijft u liever droog? Geniet dan onder het genot van een drankje van het spectaculaire uitzicht op de wakeboardbaan.

Voor groepen vanaf 8 personen bieden wij speciale arrangementen aan. Ook voor uw groep hebben wij een passende deal met lunch of diner. Bij Wakeboarden en waterskiën vindt u uitgebreide toelichting over de activiteiten op het water.

Exclusief verhuur grote groepen

Wanneer u met een grote groep komt is het mogelijk de kabelskibaan exclusief af te huren buiten de reguliere openingstijden. De kosten hiervoor bedragen €290 per uur inclusief het gebruik van waterski’s en zwemvest.

Via online reserveren kunt u de beschikbare dagen / uren inzien en direct uw reservering vastleggen. U dient minimaal de dag vooraf te reserveren!

Naast wakeboarden en waterskiën kunt u bij ons terecht voor uw complete bedrijfsuitje. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u hier terecht. Borrels, lunch, buffet, diner, BBQ, DJ of live muziek; We stemmen het af op uw persoonlijke wensen om er een onvergetelijke dag van te maken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0499-392121 of info@cableparkaquabest.nl.